6 Χρόνια Νους Λόγος & Άθληση, Νέες εγκαταστάσεις για το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Νους & Λόγος"

 

Το κέντρο ειδικών θεραπειών "Νους & Λόγος" λειτουργεί σε νέες εγκαστάσεις 150 τετραγωνικών μέτρων με 7 αίθουσες θεραπειών και εξωτερικούς θεραπευτικούς χώρους.

 

 

Τα 6 της χρόνια γιορτάζει η Θεραπευτική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης “Νους Λόγος & Άθληση". Το πρόγραμμά της, καταρτισμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Η ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς συμπίπτει, μάλιστα, με τη μετεγκατάσταση της έδρας του συλλόγου στη νέα διεύθυνση επί της οδού Ανθέων 12, στην δημοτική ενότητα Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης. Ο νέος χώρος φιλοξενεί- πέραν των γραφείων της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης-το κέντρο ειδικών θεραπειών "Νους & Λόγος" το οποίο παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Συμβουλευτικής Γονέων και Καθοδήγησης ομάδων παιδιών προς ένταξη σε σχολικά πλαίσια. 

Πάντα με επίκεντρο τα ενδιαφέροντα των παιδιών αλλά, ταυτόχρονα, δίνοντας βαρύτητα στην αρτιότητα της επιστημονικής τεκμηρίωσης των δραστηριοτήτων, οι συνεργάτες του κέντρου ειδικών θεραπειών "Νους και Λόγος" και της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης "Νους, Λόγος & Άθληση” συνεχίζουν δυναμικά για 7η συνεχόμενη χρονιά.